Activiteiten 2017-2018

20 Januari | Achten van Gent toernooi

ACHTEN VAN GENT WINTERTOERNOOI - 20 JANUARI 2018
Voor JO9 en JO11-teams

VV Bunde organiseert dit jaar voor de zesde maal het Achten van Gent-wintertoernooi. Hierbij staat deelname open voor alle F- en E-jeugdteams (JO9 + JO11). Wij zouden het zeer op prijs stellen, indien uw vereniging aan ons jeugdtoernooi zou willen deelnemen.

Om het toernooi voor de jeugd zo goed mogelijk te laten slagen, wordt er onder meer naar gestreefd om mogelijk gelijkwaardige (even sterke) teams tegen elkaar te laten uitkomen. Daarom gaarne aangeven als welk team men in de competitie speelt (bijv. JO9-1, JO9-2 enz.) Het toernooi zal gespeeld worden op het sportpark “Heiveld” te Bunde. Voor de indeling van de teams gelden de leeftijdgrenzen van het seizoen 2017/2018.

Het toernooi zal plaats vinden op 20 januari 2018.

Inschrijven is mogelijk middels het bijgeleverd wedstrijdformulier op te sturen/mailen. Het inschrijfformulier dient vóór 20 december 2017 in ons bezit te zijn. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per team. Het inschrijfgeld dient te worden voldaan op de toernooidag vóór aanvang. U ontvangt z.s.m. na 20 december 2017 nadere informatie.

Deelname: Als u met één of meerdere teams wilt deelname aan dit wintertoernooi wacht dan niet te lang, vol = vol. Wie het eerste komt, die het eerste maalt. Voor verder informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klik hier om het deelname formulier te downloaden

15 december | 90's Party!

Op 15 december 2017 organiseert VV Bunde een grote 90's Party in de kantine van de voetbalclub! Blue da be dee, It's my life, macarena, rainbow in the sky en noem maar op, wie kent die bekende hits niet!? Op deze avond passeren deze hits en nog veel meer sowieso de revue! Op 15 december vanaf 21.00u in de kantine. En vergeet je 90's kostuum niet aan te doen (ook niet verklede mensen zijn uiteraard welkom!)

90s-Party.jpg