Nieuws voetbal.pg

21/10 11.45 Jekerdal JO19-2 - Bunde JO19-1
21/10 15.00 Bunde JO17-2 - RKUVC JO17-1

22/10 14.30 Berg'28 1 - Bunde 1

OPEN DAG JEUGDAFDELING VV BUNDE GROOT SUCCES!

Een geslaagde open dag van onze voetbalclub! We bedanken iedereen die hieraan meegeholpen heeft. Ben je nou niet op onze open dag geweest en lijkt het je toch leuk om te komen voetballen? Check vvbunde.nl en meld je alsnog aan!
Klik hier voor de aftermovie!

22045995_1804733809816670_4032848541258248711_n.jpg

HELPEN ACHTER DE BUFFETTEN BIJ DE11DEVANDE11DE

Beste vrijwilligers van de11devande11de,

Bedankt voor de vele en snelle aanmeldingen.

Voor degene die nog niet hebben gereageerd, vanaf 15:00uur kunnen we nog hulp gebruiken! Voor 15.00u mag natuurlijk ook, maar na 15.00u is de bezetting nog niet rond.

Lijkt het jou leuk om tijdens de 11devande11e in Maastricht samen met VV Bunde achter de bar te werken? Geef je dan nu op bij Olav Beckers! (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Groetjes van de activiteitencommissies

400368_483746481658925_1012271874_n.jpg

In memoriam
ELS VLUGGEN

Vrijdag – 15 september 2017 – bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Els Vluggen.

Els was iemand waar VV Bunde nooit tevergeefs een beroep op deed. Vele jaren heeft zij – met ondersteuning van haar echtgenoot Huub – de kantine van onze vereniging op een meer dan voortreffelijke wijze gerund. Bij de organisatie en de uitvoering van de KNVB Voetbaljeugdweek – die ruim 15 jaar op onze accommodatie heeft plaatsgevonden – is zij vanaf de start altijd nauw betrokken geweest. Ook maakte zij vele jaren – en de laatste jaren samen met Huub – deel uit van de groep die wekelijks – elke maandagochtend – op een geweldige wijze het onderhoud van onze accommodatie en van onze kantine verzorgde.

We hebben Els leren kennen als iemand met een  “groen/wit “ hart , vriendelijk,  eerlijk en vooral iemand waar je als vereniging altijd op kon rekenen en met name altijd op kon bouwen.

VV Bunde is Els veel dank verschuldigd en zal haar erg gaan missen – niet alleen als vrijwilligster maar wellicht nog meer vanwege haar vriendelijkheid, haar betrokkenheid en zeker haar hulpvaardigheid.

Wij wensen Hub, de kinderen Vicky en Andrea, kleinkinderen, familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur, leden en vrijwilligers V.V. Bunde.

'Ook voor de veteranen was Els samen met Huub steun en toeverlaat in de kantine. Bij al hun thuiswedstrijden verzorgden zij drank en spijs. Zij zullen haar nooit vergeten!'

Veteranen V.V. Bunde

Beste leden en supporters

Seizoen 2016-2017 loopt ten einde maar we zijn als club volop in beweging om ook van komend seizoen een succes te maken.

Als voetbalclub kunnen we sponsoring en donaties zeer goed gebruiken en daarmee investeren in de ontwikkeling van onze club en de jeugd.

VV Bunde heeft zich aangemeld bij sponsorkliks.nl. Via het online bestellen sponsort u onze vereniging helemaal gratis.

Uw bestelling bij de meeste grote webwinkels levert ons een percentage op. Er zijn nu al meer dan 400 webwinkels aangesloten zoals Bol.com, Hema, Wehkamp, thuisbezorgd.nl etc.

Kijk op sponsorkliks.nl. U kunt dan VV Bunde invoeren en zoeken, vervolgens uw online winkel selecteren en de bestelling plaatsen.

Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via sponsorkliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde.

We hebben met een paar aankopen van één iemand al € 29,- verdiend.

Als 100 leden per jaar voor bijvoorbeeld € 15,- verdienen, zitten we al op het respectabele bedrag van € 1.500,- en dat helemaal zonder inspanning.

Er zijn al verenigingen die op deze manier méér dan € 10.000,- bij elkaar hebben verdiend.

DOEN dus !!!

Hartelijk dank alvast.