Hoofdsponsor vvBunde

Cordewener

logovvbunde

Hoofdsponsor jeugdafdeling

AH Bunde

Senioren 1-2

Bunde1

Schermafbeelding_2017-12-22_om_00.25.17.png

BUNDE 1 WINT VAN DBSV OP EIGEN VELD

De laatste wedstrijd voor de winterstop stond afgelopen zondag op het programma, thuis op ‘t Heiveld waren de heren van DBSV Red Socks de tegenstander, de nummer voorlaatst van de competitie. Beide ploegen konden de drie punten goed gebruiken want ook Bunde zit in een mindere fase. 

Een langere bespreking dan normaal was het eerste teken dat vandaag gewonnen moest worden, want met een winstpartij én een puntentotaal van 18 de winterstop ingaan was wel zeer welkom in plaats van een verliespartij en een puntentotaal van 15.

Bunde begon gretig en gedreven aan de wedstrijd, ondanks een aantal wijzigingen in de basisformatie. Zo was onder meer aanvoerder & doelman Stefan niet in de gelegenheid om aan de aftrap te verschijnen, gelukkig kon hij wel nog plaatsnemen op de bank. 

Bunde had het betere van het spel en dit resulteerde in de 10e minuut in een verdiende voorsprong via een goede aanval met Rick Smeets als eindstation; 1-0. Bunde bleef het betere van het spel op de mat leggen en na wederom een goedlopende aanval was het weer Rick Smeets die de marge verdubbelde, althans, dat dacht alles en iedereen die aanwezig was. Helaas miste Rick jammerlijk oog-in-oog met de keeper van DBSV.

Bunde had de voorsprong kunnen verdubbelen en de wedstrijd al vroeg de goede kant op kunnen sturen, ware het niet dat DBSV na een goede één-tweetje in het strafschopgebied de 1-1 liet aantekenen. Niet veel later kregen de gasten uit Maastricht ook nog een (terechte) penalty en stonden ze plots met 1-2 voor; ietwat tegen de verhouding in.

Bunde bleef de aanval zoeken maar kreeg niet hele grote kansen. Er werd gestreden voor elke meter en de duels werden niet geschuwd. Tweede aanvoerder Bas Ploemen schoot een vrije trap vanuit kansrijke positie net over, maar zijn scherpe corner even later viel perfect op het hoofd van Bjorn, zie de hoek in diagonaal binnen kopte en zo kort voor rust voor de 2-2 tekende; een verdiende gelijkmaker. 

Na een tweetal tactische aanpassingen en een kop warme thee werd aan de tweede helft begonnen. Bunde was wederom de bovenliggende partij en kreeg de nodige mogelijkheden.

Het was Dani Timmermans die bij een scrimmage voor het DBSV-doel met een frommelgoal uiteindelijk de 3-2 wist te maken. Bunde bleef de betere ploeg en DBSV werd niet erg gevaarlijk. Bunde had een aantal goede aanvallen maar diverse kansen werden niet afgemaakt. Uiteindelijk was het Dennis Andriessen die de beslissing in de wedstrijd bracht door de marge te vergroten naar twee doelpunten; 4-2. 

Bunde bleef aanvallend spelen en uiteindelijk werd een voorzet vanaf de rechterkant binnengewerkt door een speler van DBSV; 5-2, dit was tevens de eindstand.

Uiteindelijk een dikverdiende en terechte winstpartij voor Bunde, hoewel ze het zichzelf wel nog even moeilijk hadden gemaakt. Enige smet op de wedstrijd was de uitvalbeurt van Dennis, die na een ziekenhuisbezoek te horen kreeg dat hij een breuk in zijn enkel had opgelopen..

Heel veel beterschap Dennis en een voorspoedig herstel!

Team info Bunde 1-2

Selectie 2017-2018

Dennis Andriessen
Rico Been
Rick van den Berg
Koos Bergevoet
Stan Beulen
Guy vd Boorn
Noel Brouwers
David Cabo
Giel Camps
Ralph Collijn
Daan Cordewener
Sven Geraets
Bjorn Haegmans
Timon Huntjens
Giovanni Jeurissen
Rik Koppens

Nino Lahaye
Benoit Lamkin
Giorgio Landolfi
Jordy vd Molen
Dean Mullenders
Timo van de Neijenhoff
Bas Ploemen
Max Ploemen
Chris Riedel
Stefan den Rooijen
Rick Smeets
Yoerik Stijns
Bas Vluggen
Youssouf Zaoui
Lars Zigenhorn

Trainer: Anton Vriesde
Ass. Trainer: Marc Geurts
Grensrechter: Bert Houben
Keeperstrainer: Gaston Sproncken
Elftalbegeleider: Bart Essers
Elftalbegeleider: David Cabo

Timmermans
 PtmAfbouw
 RuttersSmits
 Mag45
 esso
AutoserviceMeerssen
Algemeen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris    
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretariaat
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor publicatie mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 publicatievoorwaarden 

 

face 

 

Afgelastingen zie teletekst 

Teletekst

teletekstpag 603
 jeugdsportfonds