Senioren 1-2

Bunde1

Schermafbeelding_2017-10-14_om_17.03.56.png

BUNDE 1 PAKT EEN PUNT TEGEN POLARIS

Op deze zonovergoten zondagmiddag stond de thuiswedstrijd tegen RKVVL/Polaris op het programma. Zo goed als het weer was, zo slecht was de start van de wedstrijd voor de groen-witten. Niet attent en adequaat genoeg reageren in de tweede minuut resulteerde direct in een 0-1 achterstand. Dramatisch begin van de wedstrijd en de mannen van Bunde waren wakker geschud. Bunde had meer balbezit, maar dit resulteerde niet in het gewenste positiespel en de daarbij behorende kansen. Buiten een tweetal afstandsschoten en een paar dreigende aanvallen kon Bunde de gelijkmaker niet bewerkstelligen voor het rustsignaal.

Na de nodige tactische aanpassingen in de rust en een hoger energie-niveau van Bunde kwamen de groen-witten steeds beter in hun spel en kwam RKVVL/Polaris er eigenlijk niet meer aan te pas, het was voor de Maastrichtenaren voornamelijk tegenhouden en de voorsprong proberen te behouden. Na een vloeiende aanval over meerdere schijven was het Rick Smeets die de gelijkmaker op z’n schoen had. De bal leek binnen te vallen maar via beide palen rolde de bal weer terug het veld in, nog steeds een achterstand. Meer kansen, dreigender spel en veel werklust werden uiteindelijk dan toch beloond, het was uiteindelijk Bas Ploemen die de bal binnenschoot, 1-1!

Bunde wilde meer en probeerde door het tempo hoog te houden de winst nog binnen te halen. RKVVL/Polaris hield tegen en snakte naar het einde van de wedstrijd. In de slotminuten probeerde Bunde de 2-1 te maken, nadat RKVVL/Polaris nog met tien kwam te staan, maar het mocht niet meer baten helaas.

Eindstand 1-1; nog steeds ongeslagen en een vierde plek op de ranglijst.

Op naar volgende week, uit tegen Berg ‘28.

OOK SV MEERSSEN 3 NIET OPGEWASSEN TEGEN BUNDE 2

Derby time voor Bunde 2! Na een overwinning vorige week tegen RKVVL Polaris stond vandaag Meerssen op het programma voor de mannen van Marc Geurts. Vorig seizoen had Bunde twee keer verloren van Meerssen dus de mannen in het groen hadden wat goed te maken. Bunde nam de eerste helft het heft in handen, maar de beslissende pass liet lang op zich wachten. Na een half uur werd de ban gebroken: een goede voorzet van rechts werd ingeschoten in de korte hoek door Guy. Bunde had het beste spel van het spel maar dit resulteerde helaas niet in doelpunten. In de rust was het vooral naar lucht happen 'want t waor werm dran'.

Na rust toonde Bunde dat ze veel sterker waren dan Meerssen. Bunde scoorde snel na rust door een klutsgoal van Max, 2-0. Vervolgens maakte onze superspits Lars een mooie goal en gaf hij ook nog het laatste tikje na een goede voorzet van Benoit, 4-0. Bunde was in het vervolg van de wedstrijd erg zwak en matig dus zullen we de 4-1 van Meerssen zien als een 'schoonheidsfoutje'. Bunde 2 staat, na 4 wedstrijden en 10 punten, op een mooie 2de plaats. Volgende week is er geen programma dus kunnen we onze krachten sparen om over 2 weken te knallen tegen Berg '28! Kom op die greune!

Team info Bunde 1-2

Selectie 2017-2018