veteranen-2011-2012-03

Veteranen Bunde sezoen 2011-2012

VETERANEN BUNDE VERLIEZEN VAN HULSBERG

Op deze zonovergoten warme oktober zaterdagmiddag was het weer de beurt aan de vette hanen van Bunde de altijd lastige uitwedstrijd in en tegen Hulsberg aan te vangen. Door enkele afmeldingen konden we toch met een redelijk A-team de strijd aan gaan. Hierbij niet te vergeten dat onze altijd betrouwbare 3e keeper in onze gelederen Martijn voor ons het doel zou gaan verdedigen.

De taak aan coach André vandaag  om weer een mooie opstelling uit de hoge hoed te toveren. Na de gebruikelijke intensieve warming-up kon de wedstrijd beginnen. In eerste instantie was het Hulsberg dat het initiatief nam en hiermee Bunde in de verdrukking bracht op het toch wel stroeve kunstgras. Na enkele doelpogingen van Hulsberg zonder resultaat was het Bunde dat langzaam uit de schulp kroop en enkele goede combinaties op de mat wist te leggen.  Zo was het halverwege de 1e helft de kans aan Bunde de score te openen. Helaas faalde het aanvalsduo hierin en kreeg Bunde een messcherpe counter te verwerken waaruit plots de 1-0 gescoord werd. Dit was tevens de ruststand.

Na de spreekwoordelijke thee, (Hulsberg had ons namelijk voorzien van Ranja zo leek de mierenzoute sportdrank wel) probeerde Bunde vanuit de organisatie snel met de gelijkmaker voor de dag te komen. Helaas was het ook nu weer Hulsberg dat voor de gevaarlijkste doelpogingen zorgde. Dit resulteerde dan ook in een strafschop waarbij het leek dat Pascal, de aanvaller van Hulsberg professioneel  de bal ontfutselde, maar de scheidsrechter dit als onrechtmatig bestempelde. 2-0. Na een volgende aanval van Hulsberg, waarbij het ditmaal Math was die op een nog professionelere wijze de bal afpakte van de Hulsberg-aanvaller wees de scheidsrechter wederom resoluut naar de stip. Discutabel!! Dit viel ook op te maken uit de oorlogswond van Math die hij na deze scrimmage over heeft gehouden. Maar een 3-0 zou te veel van het goede zijn geweest. Martijn wist met behulp van zijn keeperskwaliteiten en de lat een 3e tegentreffer te voorkomen.

Bunde probeerde het alsnog om de aansluitingstreffer te forceren. Zo wist Frank een mooie vrije trap te versieren waarbij iedereen behalve de scheidsrechter zich afvroeg hoe dit kon!?! Schwalbe zou hier een understatement zijn. Maar het mocht niet baten. Het zat er vandaag gewoonweg niet in.  Een sportieve voetbalmiddag werd verloren, al was er natuurlijk nog altijd een 3e helft die daar verandering in zou kunnen brengen.

Schermafbeelding_2017-10-18_om_14.11.35.png

datum

programma 2e helft 2017

tijd

21-okt

Bunde - Walram

28-okt

SCG - Bunde

4-nov

Bunde - G.S.V.'28

11-nov

Havantia - Bunde (Vrij ?)

18-nov

Bunde - Cadier en Keer