Hoofdsponsor van VV Bunde

Hoofdsponsor jeugdafdeling van VV Bunde

hoofdsponsoren (Cordewener)

Nieuwe hoofdsponsor

Kort na aanvang van het nieuwe seizoen 2016-2017 is Cordewener Groen bereid gevonden om het hoofdsponsorschap voor haar rekening te nemen voor de komende 4 seizoenen. Elvera en Raymond Cordewener zijn geen onbekenden voor de VV Bunde. Ze zijn al jaren sponsor in de vorm van het onderhouden van de gehele groenvoorziening op het Heiveld-complex van de VV Bunde.

VV Bunde is hier erg mee in haar nopjes en hoopt dan ook dat deze samenwerking héél lang gaat duren.

foto cordewener

Over Cordewener Groen

Cordewener Groen is een ervaren hoveniersbedrijf dat is opgericht in sept. 2001. Een jong bedrijf, maar wel draaiend op jaren lange ervaring binnen de groene en de bouwwereld.

Het houdt zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van hoofdzakelijk particuliere tuinen.

Cordewener Groen is een hoveniersbedrijf met een eigentijdse kijk op tuinontwerp en de aanleg hiervan. Met hun frisse kijk en ervaring is men in staat om klantwensen te vertalen in een mooie tuin die bij de klant past.

Cordewener Groen zorgt voor uw tuin !

Of het nu gaat om een ontwerp of de volledige aanleg, bij hen bent U aan het juiste adres. Dit hoeft niet een gehele tuin te zijn. Zij verzorgen ook een nieuw terras, vijverpartij, erfafscheiding etc. al naar gelang uw vraag en behoefte.

Cordewener Groen is lid van de branchevereniging VHG.

hoofdsponsoren (AH)

AH DIJKSTRA BUNDE NIEUWE HOOFDSPONSOR JEUGDAFDELING VV BUNDE

AH hoofdsponsor jeugd Bunde Bron Marsnamagazine

Op zaterdag 20 september is het nieuwe seizoen voor de jeugdteams van vv Bunde begonnen. Deze dag is niet alleen het begin van een nieuw seizoen, maar ook een hoogtepunt in de geschiedenis van vv Bunde:

AH Dijkstra Bunde heeft zich voor de duur van 3 seizoenen verbonden aan vv Bunde als hoofdsponsor van de jeugdopleiding. VV Bunde is zeer verheugd dat het wederom een grote hoofdsponsor aan zich heeft weten te binden.

Naast Bert Smoorenburg schildersbedrijf bij de senioren nu ook AH Dijkstra Bunde bij de jeugd. Met dit sponsorschap wordt de binding met de Bundense samenleving en de stimulering van een actieve jeugdsportbeleving in  Bunde door  AH Dijkstra Bunde bezegeld.

Meindert Dijkstra, eigenaar AH Dijkstra Bunde

“Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij de jeugdsportbeleving in Bunde. Veel ouders van jonge voetballertjes zijn klant van ons en daarnaast spelen een aantal van onze medewerkers ook bij vv Bunde. AH Dijkstra Bunde wordt graag geassocieerd  met vv Bunde en willen die  betrokkenheid graag uitstralen. Dat vv Bunde het thema “respect op de velden” uitdraagt via de nieuwe coachjassen en ook het Jeugdsportfonds ondersteunt helpt daar zeker bij.”

Wil Aussems, voorzitter vv Bunde

“Het spreekt voor zich dat wij in onze nopjes zijn met AH Dijkstra Bunde als hoofdsponsor voor onze jeugdafdeling. We zijn hun daar dan ook erg dankbaar voor. Dat de betrokkenheid van AH Dijkstra Bunde geen loze worden zijn mag duidelijk zijn door een unieke afspraak: De werktijden van de medewerkers van AH Dijkstra Bunde die bij onze club spelen worden aangepast aan hun trainings-en wedstrijd tijden. Zo hoeven zij nooit voor een keuze te komen staan om te kiezen tussen bijbaantje of sport. Het is namelijk een gegeven dat vooral de oudere jeugd nog wel eens afhaakt als die keuze gemaakt moet worden. AH Dijkstra Bunde toont hiermee aan dat ze grote waarde hechten aan een gezonde, sportende jeugd in Bunde. AH Dijkstra Bunde laat hiermee haar sociaal-maatschappelijk gezicht zien. Voor zover wij weten zijn wij in Limburg uniek met deze afspraak.”