Hoofdsponsor vvBunde

Cordewener

logovvbunde

Hoofdsponsor jeugdafdeling

AH Bunde

 Navolgende bedrijven zijn sympathisanten van VV Bunde

VSc coaching 1

Rovi sport Bert Smoorenburg

CafeRegina

achtenvangent

esso 

Flexpoint

decoletter

vithebo

Royal AutobedrijfPloemen Logo r4pro
Herum AutoserviceMeerssen RuttersSmits
Mag45 PtmAfbouw Timmermans

r4pro.nl

r4pro

 

Ik ben Rob Hanssen, 53 jaar, vader van voorheen 3 voetballende en sinds dit seizoen nog 2 voetballende zonen. Sinds 1995, toe de oudste bij de 1e groep bambino’s startte, ben ik bij de VV Bunde betrokken. Eerst jarenlang als trainer van de Bambino’s en later ook van oudere jeugdteams. Later ben ik ook bij het jeugdbestuur geweest en heb een kleine 15 jaar de activiteiten voor de jeugd en het materiaalbeheer voor de VV Bunde gedaan. Daarnaast vind ik het al jarenlang een groot genoegen om Sinterklaas bij de voetbalclub te mogen ondersteunen J.
Tussen de bedrijven door heb ik gedurende een aantal jaren de Veteranen uitgeholpen als ze te weinig spelers hadden.

Sinds een jaar heb ik zitting in de sponsorcommissie, een onmisbaar onderdeel binnen een vereniging als de onze. Ik wil dan ook iedereen die in het bedrijfsleven zit en de VV Bunde een warm hart toedraagt willen vragen om eens om je heen te kijken of er binnen je eigen of verwante bedrijven mogelijkheden zijn om tot een win-win voor beide partijen te komen en dat hoeft niet om grote bedragen te gaan. Alles helpt.

Mijn bedrijf R4PRO helpt kantoormedewerkers om optimale productiviteit te leveren. Samen met opdrachtgever en kandidaten wordt een pad uitgestippeld, waarna er getraind wordt: MS Office (Excel, Word, PowerPoint, Outlook, OneNote), Prezi, Time-management, proces redesign, andere tooling). Daarna komt R4PRO op de werkvloer langs om de kandidaten te coachen in het toepassen van het geleerde. Tot slot wordt e.e.a. geëvalueerd met de opdrachtgever. Bovenstaande aanpak heeft R4PRO SLIMMER gedoopt (zie www.r4pro.nl). Door meer dan 30 jaar ervaring heeft R4PRO kennis van een groot scala van branches en vele verschillende afdelingen.
Bel me op 06-43379596 en maak een vrijblijvende afspraak om eens over de mogelijkheden voor uw bedrijf te sparren.

 

 

Sponsor autobedrijf Ploemen


Ploemen logo 

Mijn naam is Joseph Ploemen. Woonachtig in Bunde en sinds 2010 lid van vv Bunde als speler bij de veteranen. In het verleden heb ik gevoetbald bij RVU en Zaalvoetbalvereniging Campus in Maastricht. Mijn beide zoons, Bas (1992) en Max (1998), voetballen al sinds hun 5e bij vv Bunde. Momenteel spelen ze beiden in de selectie. Het voetbalspelletje zit dus echt in mijn bloed.

Samen met mijn broer Hans heb ik sinds 1997 de dagelijkse leiding over ons familiebedrijf Autobedrijf Ploemen, gevestigd in Rothem. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. Echter, ieder merk is ongeacht de leeftijd, welkom bij ons. Met een eigen werkplaats, een verkoopafdeling en een eigen leaseafdeling kunnen we ieder soort klant, zakelijk of particulier, voorzien in zijn of haar mobiliteitsbehoefte. Daarbij hanteren wij al jarenlang de slogan: “eerst de mens dan de auto”.

 

Met ons hechte team van 11 medewerkers staan wij voor iedereen klaar! Neem voor ons actuele aanbod van betrouwbare occasions of het maken van een werkplaatsafspraak eens een kijkje op www.autobedrijfploemen.nl.

ploemen foto 

 

Rovi

Rovi

Bericht vanuit sponsorcommissie VV Bunde.

Bericht vanuit sponsorcommissie VV Bunde.

Wij zijn zeer verheugd dat we ROYAL SERVICE BIOSCOOP Echt als nieuwe sympathisant sponsor mogen verwelkomen binnen VV Bunde.

Royal

Royal Echt is uniek in zijn soort doordat het een service bioscoop is, gelegen in de gemeente Echt- Susteren. Gastvrijheid, service, en techniek zijn de 3 pijlers van deze bioscoop. In 4 zalen worden de films vertoond op het grote doek, terwijl de gasten kunnen genieten van een drankje en een hapje tijdens de film, welke ook gedurende de voorstelling besteld kunnen worden.

Ook in de gezellige foyer kunnen mensen voorafgaand aan de film en na afloop genieten van een gastvrije omgeving en een heerlijk drankje.

De bioscoopzalen zijn voorzien van de modernste projectieapparatuur. Elke zaal is uitgerust met de Sony digital 4K Projector.

Als speciale welkomstactie heeft Royal Service Bioscoop Echt een speciale kerstvakantie actie voor alle leden van VV Bunde

We geven de leden van de voetbalclub gedurende de kerstperiode toegang voor slechts 5 euro per film ongeacht 3D toeslag. Er mogen per lid 2 introducees meegenomen worden.

Dit betekent een maximale korting van 4,50 per kaartje.

Leden dienen bij de kassa hun KNVB relatie nummer te vermelden.

Voor het actuele filmaanbod: www.royal-echt.nl

Alvast tot ziens!

Bas Haldermans, eigenaar Royal Service Bioscoop

Bestuur VV Bunde

Algemeen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris    
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretariaat
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor publicatie mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 publicatievoorwaarden 

 

face 

 

Afgelastingen zie teletekst 

Teletekst

teletekstpag 603
 jeugdsportfonds