Nieuwe shirts VV Bunde JO9-1

Op zaterdag 19 november kon de JO9-1 (voorheen F1) aantreden in gloednieuwe shirts, gesponsord door Chantal Stijns, zelfstandig reisadviseur van Travel Counsellors. Nadat ze de avond ervóór al door de Sint verwend waren, stonden de spelers in hun shirts te stralen bij het nemen van de “statie-foto’s”.

Jo13-shirtsponosr

VV Bunde is uiteraard zeer in haar nopjes met dit mooie gebaar. De voetballers staan er weer pico bello op en de club kan haar geld weer voor andere ook zeer wenselijke doelen gebruiken.

Chantal, namens de VV Bunde nogmaals dank.

De sponsorcommissie.

B2 nieuwe shirts