Wedstrijdbalsponsor

Rutters & Smits: wedstrijdbal sponsor
VV Bunde 1 – Hulsberg 1
zondag 16 oktober 2016

De wedstrijdbal voor de wedstrijd Bunde 1 - Hulsberg 1 is geschonken door onze symphatisant Rutters & Smits, badkamers, sanitair en tegels .

------------------------------------------------------

R4PRO: wedstrijdbal sponsor
VV Bunde 1 – VV Noorbeek 1
zondag 3 maart 2016

R4PRO: Optimale productiviteit!
R4PRO, een bedrijf van Rob Hanssen, helpt kantoormedewerkers om productiever te worden.
Dit kan op diverse manieren:
- Training op het gebied van bijv. Excel, Word, PowerPoint, Outlook of Time Management
- Coaching op de werkplek om het werk efficiënter en effectiever uit te voeren
- Een combinatie van beide.

Zie ook de website: www.r4pro.nl
Het behalen van een productiviteitsverbetering van 10% - 25% is in vele gevallen haalbaar.