INFO SPONSORING

Bent u ook geïnteresseerd in een eventuele sponsoring bij de VV Bunde ?
Neem dan gerust vrijblijvend contact op met één van de leden van de Sponsorcommissie:

• Rob Hanssen, 06-43379596
  • Maurice Hoofs, 06-28148189

We gaan graag het gesprek aan over wat we voor elkaar kunnen betekenen !

Netwerken via vv Bunde loont

De vv Bunde sponsoren Bert Smoorenburg schildersbedrijf, Kura Kunststof kozijnen, Dreessen bouw en Cordewener Groen werken gezamenlijk aan een project in Bunde. Netwerken via vv Bunde loont!

Sponsoren-2014

Voor meer informatie: sponsorinfo

Sponsoring

Om het sponsorgebeuren professioneel aan te pakken beschikt vv Bunde over een sponsorcommisie met onderstaande commissieleden:

Rob Hanssen
Maurice Hoofs

Wilt U de huidige groep sponsoren komen versterken?
Dat kan uiteraard neem hiervoor contact met ons op via navolgend e-mail adres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vv Bunde biedt diverse sponsormogelijkheden:

• Hoofdsponsoring
  • Co-sponsoring
  • Evenementensponsoring
  • Elftalkledingsponsoring senioren
  • Elftalkledingsponsoring junioren
  • Reclamebord
  • Ballenactie

Wilt u meer weten vraag naar onze uitgebreide sponsormap via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .