Sponsoring

Om het sponsorgebeuren professioneel aan te pakken beschikt vv Bunde over een sponsorcommisie met onderstaande commissieleden:

Rob Hanssen
Maurice Hoofs

Wilt U de huidige groep sponsoren komen versterken?
Dat kan uiteraard neem hiervoor contact met ons op via navolgend e-mail adres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vv Bunde biedt diverse sponsormogelijkheden:

• Hoofdsponsoring
  • Co-sponsoring
  • Evenementensponsoring
  • Elftalkledingsponsoring senioren
  • Elftalkledingsponsoring junioren
  • Reclamebord
  • Ballenactie

Wilt u meer weten vraag naar onze uitgebreide sponsormap via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .